079-3160061
Verkocht

Jan Hoornstraat 16 Zoetermeer

Omschrijving

Op loopafstand van de Dorpsstraat gelegen, goed onderhouden en ruime 5-kamer eengezinswoning met tuingerichte woonkamer, half-open keuken met eenvoudige opstelling, zonnige achtertuin, grote badkamer met douchecabine en vier grote slaapkamers.

Benieuwd naar de indeling? Kijk dan naar de plattegronden aan het eind van de fotoserie.

Centraal in het Oude Dorp gelegen, goed onderhouden en ruime 5-kamer eengezinswoning met een tuingerichte woonkamer van bijna 33m² voorzien van openslaande tuindeuren en handige trapkast, half-open keuken met eenvoudige opstelling, zonnige achtertuin met stenen (fietsen) berging, eerste verdieping met drie prima slaapkamers, badkamer met douchecabine en een tweede verdieping met handige wasoverloop & een royale zolderkamer met dakkapel. Het buitenhoutwerk is in 2022 nog door een schildersbedrijf geschilderd.

Woningomschrijving

Indeling begane grond: voortuin met groenborders en vaste beplanting. Entreehal met meterkast, trapopgang en een halfhoog betegelde toiletruimte voorzien van een fonteintje. De tuingerichte woonkamer van ca. 682×510 beschikt over een handige trapkast en openslaande tuindeuren naar de achtertuin. De voorgelegen half-open keuken van ca. 295×262 is ingericht met een eenvoudige opstelling voorzien van gaskookplaat en afzuigkap. De woonkamer en de hal zijn belegd met een lichtkleurige laminaatvloer en de vloer van de keuken is belegd met plavuizen. De zonnige achtertuin (middag- en avondzon) is ingericht met sierbestrating, achterom, grasgazon, schuttingen en een stenen (fietsen)berging van ca. 408×201 voorzien van elektra.

Eerste verdieping: ruime overloop met toegang tot de badkamer en drie ruime slaapkamers van ca. 461×264, 351×238 en 510×281/253. De hoog betegelde badkamer van ca. 202×264 is ingericht met een douchecabine, wastafel en een radiator. Separate toiletruimte met halfhoge wandbetegeling.

Tweede verdieping: handige overloop van ca. 350/240×205 met de opstelplaats van de wasapparatuur, Velux dakraam, Remeha Avanta cv combiketel en de mechanische ventilatie unit. Royale zolderkamer van ca. 614/452×298/338 met praktische bergruimte achter knieschotten en een grote dakkapel.

Bijzonderheden

Volledig dubbel glas (HR glas). Dak-, gevel- en vloerisolatie. Woonoppervlakte ca. 128m². Inhoud woning ca. 400m³. Perceeloppervlakte 117m². Bouwjaar ca. 1999. Aangepaste NVM koopakte van toepassing met niet-bewoningsclausule, vaste notaris en ouderdomsclausule. Het buitenhoutwerk is in 2022 nog door een schildersbedrijf geschilderd.

Omgevingskenmerken

De woning ligt in het gezellige oude Dorp, op korte afstand van de Dorpsstraat & het Stadshart met gezellige winkels, supermarkten en eet- alsmede uitgaansgelegenheden, de bioscoop, het Woonhart, het Wilhelminapark, diverse (basis)scholen, diverse medische diensten, het van Tuyllsportpark, NS Station, Randstad Railstation, de Zoetermeerse rondweg, de rijkswegen A4 en A12 en provinciale wegen naar Leiden, Delft en Rotterdam.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Toelichting meetinstructie gebruiksoppervlakte woningen
De branchebrede meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999
Soort dak
Pannen
Ligging
In woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
128 m²
Externe bergruimte
8 m²
Perceel
117 m²
Inhoud
400 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, wastafel
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Dakraam, mechanische ventilatie, natuurlijke ventilatie, tv kabel

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, hr glas, muurisolatie, vloerisolatie
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Remeha HR (gas gestookt combiketel uit , eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Zegwaard C 6508
Oppervlakte
117 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
ZWD01-C-6508

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin
Achtertuin
42 m²
Ligging tuin
Gelegen op het noordoost bereikbaar via achterom

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken