079-3160061
Verkocht

Weidedreef 213 Zoetermeer

Omschrijving

Uitgebouwde vijfkamer eengezinswoning met lichte en tuingerichte woonkamer van ca. 40m², luxe keukenopstelling (2020), moderne badkamer met douchecabine, luxe toiletruimte (2020), 4 prima slaapkamers, volledig dubbel glas, nieuwe HR combi cv ketel (2020) en een zonnige achtertuin met middag- en avondzon (west).

Benieuwd naar de indeling? Kijk dan naar de plattegronden aan het eind van de fotoserie.

In de gezellige wijk Seghwaert, op korte afstand van een groot wijkpark en 2 wijkwinkelcentra en Randstad Railstations gelegen, royale vijfkamer eengezinswoning met uitgebouwde en lichte woonkamer van ca. 40m², luxe keukenopstelling (2020) voorzien van volledige inbouwapparatuur, moderne badkamer met douchecabine, luxe toiletruimte (2020), drie prima slaapkamers op de eerste verdieping, tweede verdieping met ruime overloop en een grote slaapkamer voorzien van een dakkapel. De circa 11 meter diepe achtertuin op het zuidwesten biedt de gehele dag zon. De woning is verder voorzien van dubbel glas, nieuwe HR cv combi ketel (2020), dakisolatie, gevelisolatie, vloerisolatie en een definitief energielabel B.

Woningomschrijving

Indeling begane grond: diepe voortuin met sierbestrating, groenborders, elektrapunt en vaste beplanting. Overdekte entree. Hal met meterkast (voorzien van vernieuwde groepenkast, 2020), trapopgang, vernieuwde Northgo voordeur en luxe toiletruimte (2020). De toiletruimte is voorzien van halfhoge wandbetegeling, een vrijhangend closet en een raampje. De aan de voorzijde gelegen keuken van ca. 275×320 is ingericht met een luxe opstelling voorzien van kookeiland en de volgende inbouwapparatuur: inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, vaatwasser, koel-/vriescombinatie en een zelfreinigende oven. De inbouwapparatuur is van Bora en AEG. De uitgebouwde en lichte woonkamer van ca. 40m² (ca. 785/580×588/516) beschikt over een praktische trapkast en een brede glaspui in de achtergevel met dubbele schuipui. De vloer op de begane grond is belegd met een moderne laminaatvloer (2020). De wanden en de plafonds in de woonkamer en de keuken zijn afgewerkt met glad stucwerk. De binnenkozijnen op de begane grond zijn verhoogd en voorzien van nieuwe binnendeuren (2020). Daarnaast zijn er extra elektrapunten aangebracht en doorvoermogelijkheden voor tv en zonwering. De ca. 11 meter diepe achtertuin is aangelegd met sierbestrating, grasgazon, beukenhaag, schuttingen, buitenkraan, elektrapunt en een achterom. De zonligging is west en de tuin biedt de gehele dag zon. Achter de achtertuin liggen parkeerplaatsen en gemeentegroen.

Eerste verdieping: overloop. Aan de achterzijde bevinden zich twee ruime slaapkamers van ca. 420×320 en ca. 324×190. De aan de voorzijde gelegen slaapkamer is groot ca. 355×321. De moderne badkamer van ca. 232×187 is ingericht met plafondhoge wandbetegeling, een vrijhangend closet, een kwartronde douchecabine, een wastafel en een designradiator. Voor natuurlijke ventilatie is er een raam aanwezig in de badkamer.

Tweede verdieping: ruime overloop met bergruimte, opstelplaats voor de wasmachine en droger, laminaatvloer, Remeha HR cv combiketel (2020) en ruimte voor een hobby-/werkhoek. De grote zolderkamer van ca. 502×322 beschikt over bergruimte, een laminaatvloer en een gedeelde dakkapel met de overloop.

Bijzonderheden

Volledig dubbel glas met ventilatieroosters. Dak-, vloer en muurisolatie. Inhoud: ca. 415m³. Woonoppervlakte: ca. 132m². Perceeloppervlakte 147m². Bouwjaar 1982. De voordeur is vervangen door Merbauhouten deur. Definitief energielabel B. Het buitenhoutwerk aan de achterzijde op de begane grond en de eerste verdieping is in 2020 nog geschilderd. Alle verdiepingen zijn voorzien van netwerkbekabeling.

Omgevingskenmerken

De woning is op korte afstand gelegen van meerdere wijkwinkelcentra (met o.a. supermarkten Albert Heijn, Jumbo en Lidl, Action, bakker, drogist etc.), de Randstad Rail stations Leidsewallen en Seghwaert, basis- en voortgezet onderwijs, het Noord Aa recreatiegebied, kinderopvang, het Stadshart, wijkpark met speelveld, busstations en de rijkswegen A12 en A4.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1982
Soort dak
Bitumineuze dakbedekking, pannen
Ligging
In woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
132 m²
Perceel
147 m²
Inhoud
415 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, toilet, wastafel
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Dakraam, natuurlijke ventilatie, schuifpui

Energie

Energielabel
B
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, hr glas, muurisolatie, vloerisolatie
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Remeha HR (gas gestookt combiketel uit 2020, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Zegwaard B 5054
Oppervlakte
147 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
ZWD01-B-5054

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin
Achtertuin
59 m²
Ligging tuin
Gelegen op het zuidwest bereikbaar via achterom

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken