079-3160061
Verkocht

Granietgroen 173 Zoetermeer

Omschrijving

De inschrijftermijn is verstreken, uit de ontvangen inschrijvingen wordt nu de koper gekozen.

Dit appartement betreft een Koopgarant woning, dat betekent dat er voorwaarden worden gesteld aan de koper en de verkoop van het appartement. Hieronder kunt u meer lezen over de voorwaarden en of u in aanmerking komt voor dit appartement.

Koopgarant

U krijgt van Vidomes een korting van 25% op de taxatiewaarde. Dat scheelt u aanzienlijk in uw woonlasten. Met Koopgarant bent u bovendien verzekerd van een snelle verkoop als u weer gaat verhuizen. U bent ook verplicht de woning weer terug te verkopen aan Vidomes. Vidomes koopt de woning gegarandeerd binnen drie tot zes maanden van u terug.

Voorwaarden kandidaten

Vidomes stelt een aantal voorwaarden aan een koper van een Koopgarant woning. Vidomes heeft een voorkeur voor een koper die een sociale huurwoning achterlaat bij het kopen van een Koopgarant woning. De sociale huurwoning moet worden aangetoond met een verhuurdersverklaring. Een andere voorwaarde is het inkomen van een koper. Het bruto (verzamel)inkomen van een koper (éénpersoonshuishouden) mag niet meer bedragen dan € 44.035,– en € 48.625,– voor een meerpersoonshuishouden.

U dient het inkomen bij toewijzing aan te tonen met 2 recente salarisstroken, een werkgeversverklaring en een recente inkomensverklaring van de belastingdienst (voorheen IB60). Bij meerdere geschikte kandidaten wordt er geloot uit de ontvangen inschrijvingen. Zijn er geen kandidaten die een sociale huurwoning achterlaten, dan wordt er geloot uit de kandidaten die voldoen aan de inkomenseis. Verder dient u de haalbaarheid van de hypotheek aan te tonen middels een hypotheekverklaring van een hypotheekadviseur.

Inschrijfformulier

Interesse in dit appartement? Download dan een inschrijfformulier. Het inschrijfformulier vindt u op funda.nl bij ” Download brochure “.

Wij verzoeken u vriendelijk dit formulier op kantoor langs te brengen of digitaal bij ons aan te leveren. De deadline om in te schrijven met het inschrijfformulier is dinsdag 5 december 2023. Uit de ontvangen inschrijfformulieren wordt dan de koper gekozen.

Bezichtigingen

Er worden GEEN bezichtigingen gedaan en er is geen KIJKUUR. Degene die als koper wordt gekozen krijgt uiteraard wel de gelegenheid om het appartement te bezichtigen om de beslissing tot het wel of niet kopen van het appartement te nemen.

Overige voorwaarden

Aan het kopen van een Koopgarant-woning zijn een aantal voorwaarden verbonden. Zo heeft u een zelfbewoningplicht, wat onder andere betekent dat u de woning zelf dient te bewonen en u de woning niet mag onderverhuren. Daarnaast moet u verplicht uw hypotheek afsluiten met Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Bovendien wordt, als u de woning terug verkoopt aan Vidomes, de winst of het verlies gedeeld in een verhouding van 37,5% voor Vidomes en 62,5% voor u (bij de gekozen korting van 25% !). Een onafhankelijke taxateur bepaalt de marktwaarde van uw woning bij aan- en verkoop. De aan- en verkoopprijs is een vastgestelde prijs, u kunt hier dus niet over onderhandelen.

Vaste koopprijs

Vaste koopprijs € 165.000– kosten koper*. De thans gestelde vaste koopprijs van € 165.000,– kosten koper is berekend op basis van 25% korting op de getaxeerde marktwaardeprijs van € 220.000,– kosten koper.

Opleveringsdatum

De opleveringsdatum van dit appartement is uiterlijk 31 januari 2024.

Woningomschrijving

Nabij wijkwinkelcentrum en wijkpark, op de zesde verdieping gelegen, ruim driekamer-hoekappartement met gezellige woonkeuken, lichte woonkamer, moderne badkamer, 2 prima slaapkamers, vaste bergkast en eigen fietsenberging.

Benieuwd naar de indeling? Kijk dan naar de plattegrond aan het eind van de fotoserie.

Indeling: hal met meterkast en toegang tot de diverse ruimtes. Lichte woonkamer van ca. 489×413 met 2 raampartijen, deur naar het balkon van ca. 273×140 en een open verbinding met de woonkeuken. Woonkeuken van ca. 613/423×248 met eenvoudige opstelling en handige bergkast. Twee slaapkamers van ca. 413×269 en 276×266. De moderne, deels plafondhoog betegelde badkamer van ca. 246×150 is ingericht met een douchehoek, klein wastafelmeubel en de opstelplaats van de wasmachine. Daarnaast beschikt de woning over een separate toiletruimte met fonteintje. Eigen fietsenberging van ca. 276×143.

Complexomschrijving

Modern en compact appartementencomplex van 12 woonlagen. Er is een afgesloten centrale entree met bellentableau, brievenbussen, trappenhuis en liften.

Bijzonderheden

Hardhouten kozijnen. Volledig dubbel glas. Gevelisolatie. Woonoppervlakte ca. 63m². Inhoud ca. 200m³. Bouwjaar 1988. Bijdrage Vereniging van Eigenaren bedraagt ca. € 168,- per maand, exclusief een voorschot stookkosten van ca. € 100,– per maand. Projectnotaris en aangepaste NVM koopakte van toepassing. Koopgarant Voorwaarden Vidomes van toepassing.

Omgevingskenmerken

Het appartement is gelegen nabij wijkwinkelcentra Rokkeveen en De Vlieger, het Burgemeester Hoekstrapark, wijkpark met hertenkamp, gezondheidscentrum, de wekelijkse warenmarkt, bibliotheek, wijk- en sportcentrum De Veur (o.a. zwemmen), sportcentrum Dekker (o.a. tennis, snooker, fitness, etc.), rijksweg A12, openbaar vervoer en provinciale wegen naar o.a. Delft en Rotterdam.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Appartement, portiekflat
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1988
Soort dak
Bitumineuze dakbedekking
Ligging
In woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
63 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
4 m²
Externe bergruimte
4 m²
Inhoud
200 m³

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, wasmachineaansluiting, wastafel
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, natuurlijke ventilatie, tv kabel

Energie

Energielabel
D
Isolatie
Dubbel glas, muurisolatie
Verwarming
Blokverwarming
Warm water
Centrale voorziening

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Zegwaard D 2928
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
ZWD01-D-2928

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken