079-3160061
Verkocht

Spierwit 64 Zoetermeer

Omschrijving

Ruime vijfkamer-eengezinswoning met aangebouwde serre, luxe badkamer met ligbad & inloopdouche, speelse woon-/eetkamer, half-open keuken, 4 prima slaapkamers, zonnige achtertuin en een centrale rustige ligging, dichtbij wijkwinkelcentra en openbaar vervoer.

Benieuwd naar de indeling? Kijk dan naar de plattegronden aan het eind van de fotoserie.

In de populaire wijk Rokkeveen, dichtbij wijkwinkelcentra, kinderopvang, basisscholen, groot wijkpark en openbaar vervoer gelegen, ruime vijfkamer-eengezinswoning met luxe badkamer met ligbad & inloopdouche, luxe toiletruimte, speelse woon-/eetkamer met aangebouwde serre (totaal ca. 38m²!), half-open keuken met hoekopstelling, 3 prima slaapkamers op de eerste verdieping, grote zolderkamer met vaste bergruimte op de tweede verdieping en een zonnige achtertuin met middag- & avondzon en een stenen fietsenberging.

Woningomschrijving

Begane grond: bestrate voortuin met sierbestrating. Entreehal met meterkast (voorzien van vernieuwde groepenkast), plavuizen vloer, trapopgang en luxe toiletruimte. De toiletruimte is plafondhoog betegeld en voorzien van een vrijhangend closet en fonteintje. Het plafond in de toiletruimte is verlaagd en voorzien van inbouwverlichting. De speelse woon-/eetkamer is vergroot d.m.v. een aangebouwde serre, wat zorgt voor een totale leefruimte van ca. 38m². Daarnaast is de woonkamer voorzien van een speelse erker en een handige trapkast. De serre van ca. 328×288 is voorzien van inbouwverlichting en is af te schermen van de woonkamer middels een schuifpui. Aan de tuinzijde heeft de serre ook een schuifpui, maar ook een handige loopdeur. De half-open keuken van ca. 331×205 is ingericht met een hoekopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur: 5-pitsgaskookplaat, RVS afzuigkap, oven en een vaatwasser. Achter de keuken bevindt zich een grote bergnis van ca. 180×128. De vloer van de keuken, woonkamer en serre is belegd met lichtkleurig laminaat. De achtertuin is ingericht met hoge groenborders, sierbestrating, buitenkraan, een achterom, houten schuttingen en een stenen fietsenberging van ca. 330×182

Eerste verdieping: overloop met toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. Aan de achterzijde bevinden zich twee ruime slaapkamers van ca. 492×290 en 392×223. Aan de voorzijde bevindt zich de derde slaapkamer van ca. 372×290. De overloop en de slaapkamers zijn belegd met een lichtkleurige laminaatvloer. De plafondhoog betegelde, luxe badkamer van ca. 261×220 is ingericht met een kunststof duoligbad, inloopdouche met regenkop & handdouche, een vrijhangend closet, wastafelmeubel en een designradiator. Het plafond is verlaagd en afgewerkt met inbouwverlichting. Er is mechanische ventilatie aanwezig en voor de natuurlijke ventilatie is er een openslaand raam. De voorgevel is voorzien van een zonnescherm.

Tweede verdieping: overloop met opstelplaats wasapparatuur, fonteintje, Remeha cv combi ketel (2017), mv unit en vaste bergruimte. Grote zolderkamer van ca. 441×366 met 2 dakramen en volop vaste kastruimte met louvredeuren.

Bijzonderheden

Dak-, muur- en vloerisolatie. Volledig dubbel glas. Hardhouten kozijnen. Bouwjaar 1988. Inhoud ca. 395m³. Woonoppervlakte ca. 125m². Perceeloppervlakte ca. 124m². Deels stucwerk wandafwerking. Vloerafwerking grotendeels laminaat. Het buitenhoutwerk is in 2019 nog geschilderd door een schildersbedrijf. Remeha HR cv combi ketel (2017).

Omgevingskenmerken

De woning is op korte afstand gelegen van een recent uitgebreid, modern wijkwinkelcentrum (o.a. Albert Heijn, Etos drogist, Jongerius bakker, Keurslager, Jumbo, Blokker etc.), basisscholen, kinderopvang, bibliotheek, Balijbos, diverse sportvoorzieningen (voetbal, tennis, squash, zwemmen etc.), medisch dienstencentrum, NS stations Zoetermeer-Oost en Zoetermeer-Driemanspolder, Randstad Railstation, rijksweg A12 en provinciale wegen naar o.a. Delft en Rotterdam.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1988
Soort dak
Pannen
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
125 m²
Externe bergruimte
6 m²
Perceel
124 m²
Inhoud
395 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, inloopdouche, ligbad, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
3

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, muurisolatie, vloerisolatie
Warm water
Cv ketel

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Zegwaard C 4395
Oppervlakte
124 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
ZWD01-C-4395

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin
Achtertuin
37 m²
Ligging tuin
Gelegen op het zuidoost bereikbaar via achterom

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken