079-3160061
Verkocht

Molenstraat 32 Zoetermeer

Omschrijving

In het Oude Dorp, nabij de Dorpsstraat en Molen de Hoop gelegen vierkamer-ééngezinswoning met doorzonwoonkamer, dichte keuken, drie slaapkamers, handige bergzolder en een ca. 15 meter diepe achtertuin met stenen fietsenberging.

Benieuwd naar de indeling? Kijk dan naar de plattegronden aan het eind van de fotoserie.

Woningomschrijving

Indeling begane grond: hal met meterkast en trapopgang. Doorzonwoonkamer van ca. 883×340/243 met gaskachel en speelse erker. Dichte keuken van ca. 266×187 met eenvoudige opstelling, tegelvloer en toegang tot bijkeuken, toiletruimte en handige bergkast. De toiletruimte is halfhoog betegeld. Ruime bijkeuken van ca. 335×248 met tegelvloer, vaste kastruimte en betegelde wanden.

De zonnige achtertuin van ca. 15 meter diep is ingericht met straatwerk, groenborders met vaste beplanting, schuttingen, een overkapping en een stenen fietsenberging van ca. 336×333 met elektra en een vide. De achtertuin is bereikbaar middels een achterom.

Eerste verdieping: overloop met vlizotrap naar handige, woningbrede bergzolder (nokhoogte ca. 188 cm) met dakraam. Voorslaapkamer van ca. 306×370 met dakopbouw. Achterslaapkamer van ca. 450×234 met twee vaste kasten. Tweede achterslaapkamer van ca. 367×201. Beide slaapkamers zijn vergroot middels een dakopbouw. Badkamer van ca. 158×119 met douche, hoge wandbetegeling, straalkachel en lavet.

Bijzonderheden

Deels hardhouten kozijnen. Deels dubbel glas. Bouwjaar ca. 1933. Woonoppervlakte ca. 80m². Inhoud: ca. 275m³. Perceeloppervlakte 114m². De houten begane grond vloer is vervangen door een betonnen vloer. Het buitenhoutwerk aan de voorzijde van de woning is in 2021 nog geschilderd. Verwarming middels gaskachel en gasgevelkachels. Warm water middels huurgeijser (wordt nog verwijderd). Aangepaste NVM koopakte van toepassing met o.a. vaste notaris, ouderdomsclausule, asbestclausule en niet-bewoningsclausule.

Omgevingskenmerken

De woning ligt in het gezellige oude Dorp, op korte afstand van de Dorpsstraat & het Stadshart met gezellige winkels en eet- alsmede uitgaansgelegenheden, de bioscoop, het Woonhart, het Wilhelminapark, diverse (basis)scholen, diverse medische diensten, het van Tuyllsportpark, NS Station, Randstad Railstation, de Zoetermeerse rondweg, de rijkswegen A4 en A12 en provinciale wegen naar Leiden, Delft en Rotterdam.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1933
Soort dak
Pannen
Ligging
In woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
80 m²
Externe bergruimte
11 m²
Perceel
114 m²
Inhoud
275 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, wastafel
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Dakraam

Energie

Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Moederhaard
Warm water
Geiser huur

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Zegwaard C 2655
Oppervlakte
114 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
ZWD01-C-2655

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin
Achtertuin
68 m²
Ligging tuin
Gelegen op het noordoost bereikbaar via achterom
Bekijk alle kenmerken