079-3160061
Verkocht

Van den Corputschans 17 Zoetermeer

Omschrijving

Op een leuk eilandje in de Benthuizerplas gelegen, opgebouwde en zeer riant uitgevoerde eengezinswoning met royale woonkamer van ca. 48m², dichte keuken met U-opstelling, moderne badkamer en een zonnig dakterras en patiotuin.

Benieuwd naar de indeling? Kijk dan naar de plattegronden aan het eind van de fotoserie.

Op een kindvriendelijk, leuk gesitueerd eilandje in de Benthuizerplas, op korte afstand van het Noord Aa recreatiegebied, aan de rand van de wijk Noordhove gelegen, opgebouwde en zeer riant uitgevoerde eengezinswoning met royale woonkamer van ca. 48m², dichte keuken met U-opstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur, moderne badkamer, 5 grote slaapkamers (6 mogelijk), flinke open study, separate wasruimte, groot dakterras van ca. 26m² en gezellige patiotuin van ca. 26m².

Woningomschrijving

Indeling begane grond: ruime entreehal met meterkast, halfhoog betegelde toiletruimte met fonteintje, meterkast en toegang tot de werk/hobbykamer van ca. 240×312 met radiator en binnen- en buitendeur. De dichte keuken van ca. 336×247 is ingericht met een U-opstelling voorzien van de volgende inbouwapparatuur: 5-pits gasfornuis met oven, magnetron, vaatwasmachine en een afzuigkap. De riante woonkamer van ca. 942×514 beschikt over de trapopgang, een kopgevelraam, een aluminium schuifpui en een laminaatvloer. De op het oosten gesitueerde patio van ca. 570×451 is aangelegd met sierbestrating, schuttingen, achterom en een trap naar het hoger gelegen dakterras van ca. 547×483, welke beschikt over een prima bezonning.

Indeling eerste verdieping: grote open overloop met toegang tot 2 slaapkamers van ca. 410×300 en 300×266, de badkamer en een ruime study/hobbyruimte (slaapkamer mogelijk) van ca. 410×302 met een toegang tot het dakterras. Tevens heeft men via de overloop toegang tot de toiletruimte, wasruimte en de badkamer van ca. 248×203. De plafondhoog betegelde badkamer is ingericht met een hoekbad, separate douchecabine, een wastafelmeubel en een radiator.

Indeling tweede verdieping: overloop met speelse lichtkoepel en Nefit cv combiketel. De voorste slaapkamer van in totaal ca. 19m² is thans onderverdeeld in 2 aparte ruimtes van ca. 381×239 en ca. 381×234. De achterste slaapkamer van ca. 445×365 beschikt over een inloopkast van ca. 328×129.

Bijzonderheden

Volledig dubbel glas. Dak-, muur- en vloerisolatie. Bouwjaar: 2000. Woonoppervlakte: ca. 170m². Inhoud: ca. 512m³. Perceeloppervlakte: 115m². Ouderdoms- en niet bewoningsclausule van toepassing.

Omgevingskenmerken

De woning ligt nabij het Noord Aa recreatiegebied en de Benthuizerplas. Door deze ligging heeft men op het gebied van sport en recreatie een legio aan mogelijkheden binnen handbereik (o.a. watersport, wandelen, skaten, fietsen). Tevens op korte afstand gelegen van wijkwinkelcentrum Noordhove, diverse (basis)scholen, het Stads- en Woonhart, binnenweg richting Leiden en de rijkswegen A4 en A12 (Utrecht en Den Haag goed bereikbaar).

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoekwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000
Soort dak
Bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Wonen
170 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
26 m²
Perceel
115 m²
Inhoud
512 m³

Indeling

Aantal kamers
7 kamers (5 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, ligbad, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, tv kabel

Energie

Energielabel
B
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, muurisolatie, vloerisolatie
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Zegwaard A 2310
Oppervlakte
115 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
ZWD01-A-2310

Buitenruimte

Tuin
Voortuin
Voortuin
26 m²
Ligging tuin
Gelegen op het oost

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken