079-3160061
Verkocht

Zegwaartseweg 158 Zoetermeer

Omschrijving

Tegenover het Bentwoud, op 277m² eigen grond gelegen, charmante vrijstaande woning met luxe badkamer, 20 zonnepanelen, ruime woonkeuken, gezellige woonkamer, 3 slaapkamers, een zonnige zij- & achtertuin en parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein.

Benieuwd naar de indeling? Kijk dan naar de plattegronden aan het eind van de fotoserie.

Aan de rand van Zoetermeer, tegen het gezellige dorp Benthuizen aan en direct tegenover het Bentwoud, heerlijk vrij en op 277m² eigen grond gelegen, charmante vrijstaande woning met een luxe badkamer (2021) voorzien van inloopdouche, 20 zonnepanelen (2019), een ruime woonkeuken met hoekopstelling voorzien van inbouwapparatuur, gezellige woonkamer met schouw (pelletkachel mogelijk), 3 slaapkamers, nieuwe HR cv combi ketel (2021) en een zonnige zij- en achtertuin met houten berging, stevig hekwerk (2022), 2 overkappingen en een oprit met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein.

Woningomschrijving

Begane grond: volledig bestraatte voortuin met hekwerk en een overdekte entree. Ruime entreehal van ca. 499×106 met meterkast (vernieuwde groepenkast, 2019) en trapopgang. De aan de voorzijde gesitueerde woonkamer van ca. 488×415 beschikt over een marmeren schouw (pelletkachel mogelijk) en heerlijk vrij uitzicht op het voorgelegen Bentwoud. Aan de achterzijde bevinden zich de ruime woonkeuken van ca. 541×327 met twee openslaande tuindeuren en een zijuitbouw met buitendeur en een toiletruimte voorzien van closet, radiator, gevelraam en een verlaagd plafond met inbouwspotjes. De woonkeuken is ingericht met een praktische trapkast en een hoekopstelling, voorzien van de volgende inbouwapparatuur: een breed gasfornuis met 6-pits kookplaat, koel-/vriescombinatie, afzuigschouw en een vaatwasmachine. De vloer van de woonkamer en keuken is belegd met fraaie hardhouten vloerdelen. De zij-en achtertuin is ingericht met een gazon, bestrating, diverse groenborders, twee houten overkappingen, een houten berging en een stevig hekwerk (2022) rondom. De oprit is volledig bestraat en biedt plaats aan meerdere auto’s.

Eerste verdieping: overloop met bergkast, stookkast met de Intergas HR cv combiketel (2021) en toegang tot de luxe badkamer (2021) en slaapkamers. De hoofdslaapkamer van ca. 291×230 is aan de voorzijde gesitueerd en heeft net als de naastgelegen hobby/werkkamer van ca. 230×231 uitzicht op het Bentwoud. Aan de achterzijde vindt men twee slaapkamers van ca. 252×208 en ca. 301×221. De centraal gelegen badkamer (2021) van ca. 254×221 is plafondhoog betegeld en beschikt over een inloopdouche, vrijhangend closet, designradiator, Velux dakraam en een wastafelmeubel met twee natuurstenen waskommen.

Bijzonderheden

De woning beschikt over 20 zonnepanelen (2019) en nagenoeg volledig dubbel glas. De gehele tuin is afgescheiden middels een stevig hekwerk. Bouwjaar ca. 1930. Woonoppervlakte ca. 87m². Inhoud: ca. 260m³. Perceeloppervlakte 277m². Definitief energielabel G. Aangepaste NVM koopakte van toepassing met o.a. ouderdoms- en asbestclausule.

Omgevingskenmerken

De woning ligt aan de rand van Zoetermeer (tegen Benthuizen aan), op korte afstand van het wijkwinkelcentrum Noordhove (met o.a. AH supermarkt), winkelcentrum van Benthuizen (met Plus supermarkt), basisscholen, diverse sportmogelijkheden (o.a. tennis, voetbal, golfen, wandelen en fietsen), voortgezet onderwijs, uitvalswegen naar Zoetermeer en de rijkswegen A12 en A4 (richting Den Haag, Utrecht, Amsterdam en Rotterdam).

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930
Soort dak
Pannen
Ligging
Buiten bebouwde kom, vrij uitzicht

Oppervlakten en inhoud

Wonen
87 m²
Externe bergruimte
6 m²
Perceel
277 m²
Inhoud
260 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Dubbele wastafel, inloopdouche, toilet, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Natuurlijke ventilatie, rookkanaal, zonnepanelen

Energie

Energielabel
G
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Intergas HR (gas gestookt combiketel uit 2021, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Zegwaard A 722
Oppervlakte
277 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
ZWD01-A-722

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein
Bekijk alle kenmerken