079-3160061
Verkocht

Smallingerland 14 Zoetermeer

Omschrijving

Goed onderhouden 5-kamer eengezinswoning met carport, hardhouten kozijnen, tuingerichte woonkamer, moderne keukenopstelling, 4 goede slaapkamers, badkamer met douchecabine en een zonnige achtertuin met achterom.

Benieuwd naar de indeling? Kijk dan naar de plattegronden aan het eind van de fotoserie.

In de groene wijk Meerzicht, op korte afstand van het Westerpark, het wijkwinkelcentrum en een Randstad Railstation, aan een rustig en autoluw pleintje gelegen, goed onderhouden 5-kamer eengezinswoning met parkeergelegenheid op eigen terrein (carport), hardhouten kozijnen, aangebouwde stenen berging, tuingerichte woonkamer, moderne keuken met diverse inbouwapparatuur, 4 goede slaapkamers van ca. 18, 17, 11 en 8m², badkamer met douchecabine en een zonnige achtertuin met achterom.

Woningomschrijving

Indeling begane grond: de keurig aangelegde voortuin is voorzien van sierbestrating, een groenborder en een carport. Ruime entreehal met trapopgang, radiator, meterkast, berging van ca. 285×175 en een halfhoog betegelde toiletruimte met closet en fonteintje. Aan de voorzijde bevinden zich het eetgedeelte en de dichte keuken. De keuken is ingericht met een moderne hoekopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten: oven, 4-pits gaskookplaat en een afzuigkap. De tuingerichte woonkamer bevindt zich aan de achterzijde en beschikt over een openslaande deur naar de achtertuin en een elektrisch bedienbaar zonnescherm. De heerlijk zonnige achtertuin is aangelegd met sierbestrating, groenborders, schuttingen, een achterom en een vrije achterligging.

Indeling eerste verdieping: overloop met toegang tot de slaapkamers en de badkamer. Aan de achterzijde bevinden zich twee ruime slaapkamers van ca. 495×342 en ca. 351×221, waarbij de grootste slaapkamer beschikt over een grote inbouwkast. Beide slaapkamers beschikken over elektrisch bedienbare zonnescreens. Een eveneens ruime slaapkamer van ca. 330×342 (met grote inbouwkast) en de naastgelegen badkamer van ca. 232×221 bevinden zich aan de voorzijde. De badkamer met verlaagd plafond is ingericht met een douchecabine, wastafel, radiator, buitenraam en een aansluiting voor de wasmachine.

Indeling tweede verdieping: kleine overloop. Ruime zolderkamer van ca. 345×530/440 met brede kunststof dakkapel, praktische bergruimte achter knieschotten en een separate bergkast van ca. 230×180 met de AWB cv combiketel en de mechanische ventilatie unit.

Bijzonderheden

Hardhouten en kunststof kozijnen. Volledig dubbel glas (m.u.v. 1 klein raam). Het dak is geïsoleerd. De achterzijde van de begane grond en de eerste verdieping is voorzien van zonnewering. Bouwjaar 1972. Woonoppervlakte ca. 131m². Inhoud ca. 395m³. Perceeloppervlakte 168m². Aangepaste NVM koopovereenkomst van toepassing met o.a. ouderdoms- asbest en niet-bewoningsclausule.

Omgevingskenmerken

De woning is op korte afstand gelegen van wijkwinkelcentrum Meerzicht (met o.a. Albert Heijn, Jumbo, bakker, drogist, kledingwinkels etc.), basisscholen, kinderopvang, Randstad Railstation, het Stadshart, diverse medische diensten, NS hoofdstation Zoetermeer, het Westerpark, rijksweg A12 en de Zoetermeerse Rondweg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1972
Soort dak
Pannen
Ligging
In woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
131 m²
Externe bergruimte
5 m²
Perceel
168 m²
Inhoud
395 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, toilet, wasmachineaansluiting, wastafel
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Buitenzonwering, mechanische ventilatie, tv kabel

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
AWB (gas gestookt combiketel uit , eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Zoetermeer E 4338
Oppervlakte
168 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
ZTM00-E-4338

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin
Achtertuin
60 m²
Ligging tuin
Gelegen op het zuidoost bereikbaar via achterom

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein, openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken