079-3160061
Verkocht

Zijlberg 24 Zoetermeer

Omschrijving

Heerlijk ruime zeskamer eengezinswoning met ruime woonkamer van ca. 31m², halfopen keuken met nieuwe U-vormige opstelling (2020), luxe badkamer (2020) met inloopdouche, diepe achtertuin op het zuidoosten en aan de voorzijde een stenen fietsenberging.

Benieuwd naar de indeling? Kijk dan naar de plattegronden aan het eind van de fotoserie.

In de groene, kindvriendelijke wijk Meerzicht, in een autovrije woonstraat, op korte afstand van het Westerpark en het overdekte wijkwinkelcentrum gelegen, heerlijk ruime zeskamer eengezinswoning met een ruime woonkamer van ca. 31m², een halfopen keuken met nieuwe U-vormige opstelling (2020) voorzien van complete inbouwapparatuur, luxe badkamer (2020) met inloopdouche, 4 ruime slaapkamers van ca. 12, 10, 9 & 7m², een royale zolderkamer van ca. 15m², separate was-/stookruimte, een ca. 12 meter diepe achtertuin op het zuidoosten en aan de voorzijde van de woning een stenen fietsenberging met elektra. De woning heeft een definitief energielabel B.

Woningomschrijving

Indeling begane grond: voortuin met bestrating, overdekte entree en toegang tot de berging van ca. 200×261/226 voorzien van elektra. Entreehal met meterkast voorzien van vernieuwde groepenkast, trapopgang en een halfhoog betegelde toiletruimte met closet & een fonteintje. De voorgelegen, halfopen keuken van ca. 320×278 is ingericht met een nieuwe U-vormige opstelling (2020) voorzien van complete inbouwapparatuur: inductie kookplaat, oven, RVS afzuigkap, vaatwasmachine en een koel-/vriescombinatie. Op de keukenapparatuur zit nog 5 jaar garantie. De ruime en tuingerichte woonkamer van ca. 590×522 beschikt over een praktische trapkast en een brede glazen pui met tuindeur. De zonnige, ca. 12 meter diepe achtertuin is op het zuidoosten gelegen en beschikt over een zonneterras, kunstgras, rondom schuttingen en een tuinkast. De achtertuin grenst aan een groenstrook.

De woonkamer, keuken en hal zijn belegd met een lichtkleurige, kersenhouten parketvloer (geschuurd en gelakt in 2022).

Indeling eerste verdieping: ruime overloop van ca. 313×200 met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde zijn er twee slaapkamers van ca. 326×297 en ca. 326×218. Aan de achterzijde bevinden zich eveneens twee achterslaapkamers van ca. 406×296 en ca. 403×220.
De vloer van de slaapkamers en overloop zijn belegd met modern laminaat. De luxe en plafondhoog betegelde badkamer (2020) van ca. 197×196 is ingericht met een inloopdouche voorzien van regen- en handdouche, een wastafelmeubel, vrijhangend closet, vloerverwarming en een verlaagd plafond met inbouwverlichting.

Indeling tweede verdieping: open zolderruimte van ca. 522×467/231 met dakraam en een separate was-/stookruimte van ca. 279×205 met de opstelplaats van de wasmachine, mechanische ventilatie unit en de Remeha Avanta cv combiketel (2014). De gehele tweede verdieping is voorzien van een moderne laminaatvloer.

Bijzonderheden

Volledig dubbel glas (m.u.v. de voordeur) en deels HR++ glas. Dakisolatie. Hardhouten kozijnen. Bouwjaar: 1974. Inhoud: ca. 369m³. Woonoppervlakte: ca. 123m². Perceeloppervlakte: 140m². De kersenhouten vloer op de begane grond is recent geschuurd en gelakt (september 2022). Nieuwe keukenopstelling 2020. Nieuwe badkamer 2020. De woning heeft een definitief energielabel B.

Omgevingskenmerken

De woning ligt in de directe nabijheid van wijkwinkelcentrum Meerzicht (met o.a. Albert Heijn, Jumbo, kledingzaken, opticien, bakker etc.) , het Stadshart, diverse sportaccommodaties (o.a. paardrijden, voetbal, tennis, etc.), hoofdbusstation, de rijksweg A12, twee Randstad Railstations en het Westerpark, met speelweiden, schapenweide, natuurtuin, kinderspeeltuin, vogeleiland en waterpartijen.

Bereikbaarheid

De woning is zowel met de auto, als met het openbaar vervoer goed te bereiken. De RandstadRail stations Meerzicht & Voorweg en het hoofdbusstation zijn op loopafstand gelegen. Met de auto is er snel toegang tot de Zoetermeerse rondweg en de rijkswegen A4 en A12. Hierdoor zijn diverse grote steden snel bereikbaar.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1974
Soort dak
Pannen
Ligging
In woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
123 m²
Externe bergruimte
5 m²
Perceel
140 m²
Inhoud
369 m³

Indeling

Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Inloopdouche, toilet, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Dakraam, mechanische ventilatie, natuurlijke ventilatie

Energie

Energielabel
B
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, hr glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Remeha Avanta (gas gestookt combiketel uit 2014, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Zoetermeer F 1623
Oppervlakte
140 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
ZTM00-F-1623

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin
Achtertuin
64 m²
Ligging tuin
Gelegen op het oost

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken