079-3160061
Verkocht

Sandrinapad 8 Zoetermeer

Omschrijving

Heerlijk lichte 6-kamer eengezinswoning met royale garage van ca. 25m², Z-vormige woonkamer, grote zolderverdieping met brede dakkapel en een zeer zonnige achtertuin op het zuiden met houten overkapping en achterom.

Benieuwd naar de indeling? Kijk dan naar de plattegronden aan het eind van de fotoserie.

Op loopafstand van de gezellige Dorpsstraat gelegen, heerlijk lichte 6-kamer eengezinswoning met royale garage van ca. 25m² met aangrenzende berging van ca. 8m², riante Z-vormige woonkamer, dichte keuken met eenvoudige opstelling, vier slaapkamers op de eerste verdieping van ca. 10, 9, 9 en 6m², vaste trap naar grote zolderverdieping van ca. 21m² met brede dakkapel en een zeer zonnige en diepe achtertuin op het zuiden met houten overkapping en achterom. Op het dak van de garage liggen 12 zonnepanelen.

Woningomschrijving

Indeling begane grond: bestraatte voortuin. Entreehal met diepe bergkast/ garderobe, meterkast met vernieuwde groepenkast (6 groepen en 2 aardlekschakelaars) en een halfhoog betegelde toiletruimte met closet en fonteintje. De riante Z-vormige woonkamer met trapopgang geniet een uitstekende lichtinval door de grote raampartijen. De dichte keuken van ca. 305×247 beschikt over een vaste bergkast en is voorzien van een eenvoudige opstelling. De vloer van de begane grond is belegd met lichte plavuizen voorzien van comfortabele vloerverwarming.

De zonnige achtertuin (ligging pal zuid) is ingericht met bestrating, groenborders en een grote houten overkapping. Vanuit de tuin is er toegang tot de berging van ca. 291×287 en de garage van ca. 568×590/290. Berging en garage zijn met elkaar verbonden en voorzien van elektra.

Eerste verdieping: ruime overloop met toegang tot alle vertrekken. Aan de achterzijde bevinden zich twee slaapkamers van ca. 318×285 en ca. 285×210. De hoofdslaapkamer van ca. 399×245 en de naastgelegen slaapkamer van ca. 304×285 zijn aan de voorzijde gelegen.
De badkamer van ca. 245×113 is ingericht met ¾ hoge wandbetegeling, een douchehoek, een wastafel en een tweede toilet.

Tweede verdieping: zeer royale, multifunctionele zolderruimte van ca. 577×440/290 met brede dakkapel en een vernieuwde Remaha Avanta cv combiketel. Deze ruimte is geschikt voor meerdere doeleinden, waarbij tevens de mogelijkheid bestaat om een slaapkamer te creëren. De zolder bereikbaar middels een vaste trap.

Bijzonderheden

De woning beschikt over 12 zonnepanelen en een definitief energielabel B. Volledig dubbel glas, m.u.v. de voordeur en dakkapel. Bouwjaar: 1967. Perceeloppervlakte: 176m². Woonoppervlakte: ca. 119m². Inhoud: ca. 340m³. Aangepaste NVM koopakte met o.a. ouderdoms-, asbest- en niet-bewoningsclausule.

Omgevingskenmerken

De woning is op korte afstand gelegen van de Dorpsstraat (dé winkelstraat met allerhande winkels en eetgelegenheden midden in het gezellige oude Dorp), het Stadshart (het uitgebreide stadscentrum met volop winkels en horecagelegenheden), Stadstheater, bioscoop, Rijksweg A12, basisscholen, voortgezet onderwijs en diverse uitvalswegen.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1967
Soort dak
Pannen
Ligging
In woonwijk, vrij uitzicht

Oppervlakten en inhoud

Wonen
119 m²
Externe bergruimte
33 m²
Perceel
176 m²
Inhoud
340 m³

Indeling

Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Inloopdouche, toilet, wastafel
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Buitenzonwering, tv kabel

Energie

Energielabel
B
Isolatie
Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Remaha Avanta (gas gestookt combiketel uit , eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Zegwaard B 5705
Oppervlakte
176 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
ZWD01-B-5705

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin
Achtertuin
117 m²
Ligging tuin
Gelegen op het zuid bereikbaar via achterom

Garage

Capaciteit
1 auto
Voorzieningen
Elektra

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken