079-3160061
Verkocht

Gors 4 Pijnacker

Omschrijving

Heerlijk ruime 4-kamer woning met uitgebouwde woonkamer van ca. 40m², luxe keukenopstelling, keurige badkamer en een zonnige achtertuin met houten berging en achterom.

Benieuwd naar de indeling? Kijk dan naar de plattegronden aan het eind van de fotoserie.

In de populaire wijk Tolhek en zeer centraal gelegen, heerlijk ruime 4-kamer woning met uitgebouwde woonkamer van ca. 40m², een luxe keukenopstelling met volledige inbouwapparatuur, prima badkamer met ligbad (whirlpool) voorzien van douchegelegenheid, 3 woningbrede slaapkamers van ca. 16, 13 en 13m², grote dakkapel op de tweede verdieping, zonnige achtertuin met houten berging van ca. 6m² en een achterom. De gehele woning is voorzien van laminaatvloeren.

Woningomschrijving

Begane grond: voortuintje met sierbestrating en een haag. Entreehal met meterkast, garderobenis en een halfhoog betegelde toiletruimte met vrijhangend closet met fonteintje. De voorgelegen, open keuken is ingericht met een luxe hoekopstelling en voorzien van volledige inbouwapparatuur, te weten: vaatwasmachine, combioven, gaskookplaat, koel-/vriescombinatie en een afzuigkap. De tuingerichte en uitgebouwde woonkamer van ca. 793×514 is ingericht met een praktische trapkast, trapopgang en een openslaande tuindeur.
De achtertuin beschikt over sierbestrating, elektra, groenborders, achterom en een houten berging van ca. 220×250 voorzien van elektra.

Eerste verdieping: ruime overloop met toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer. Zowel aan de achter- als voorzijde bevinden zich woningbrede slaapkamers van ca. 515×305 en ca. 515×243. De plafondhoog betegelde badkamer van ca. 235×227 is voorzien van een ligbad (whirlpool) met douchegelegenheid, wastafelmeubel, designradiator en een vrijhangend closet.

Tweede verdieping: ruime overloop met grote kunststof dakkapel, aansluiting voor de wasmachine en een praktische bergruimte met de Intergas cv combiketel en de Brink WTW unit. De voorgelegen slaapkamer van ca. 515×245 is eveneens woningbreed en heeft een hoge nok. Tevens bevindt zich een aparte bergruimte onder de dakkapel, welke middels een deurtje bereikbaar is.

Bijzonderheden

Hardhouten kozijnen met HR++ glas. Dak-, vloer- en muurisolatie. Bouwjaar: 2006. Woonoppervlakte ca. 122m2. Inhoud ca. 367m3. Perceeloppervlakte 130m2. De woning beschikt over een definitief energielabel A. In 2021 is het buitenschilderwerk aan de voorzijde uitgevoerd (schildersbedrijf). Nieuwe rookmelders geplaatst (doorschakeling + accu) op de begane grond en 1e verdieping. Nieuw CO2 melder op de 2e verdieping. De gehele voorzijde is voorzien van rolluiken.

Omgevingskenmerken

De woning ligt in een uitstekend deel van de populaire wijk Tolhek, in de nabijheid van het wijkwinkelcentrum. Er is een goede verbinding met de Provincialeweg N470 en de rijkswegen A13 en A12. Metrostation Pijnacker Zuid op loopafstand (je bent zo in Den Haag of Rotterdam).

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006
Soort dak
Pannen
Ligging
In woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
122 m²
Externe bergruimte
6 m²
Perceel
130 m²
Inhoud
367 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, ligbad, toilet, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Balansventilatie, rolluiken, tv kabel

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, hr glas, muurisolatie, vloerisolatie
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Intergas (gas gestookt combiketel uit , eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Pijnacker B 5780
Oppervlakte
130 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
PAK00-B-5780

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin
Achtertuin
55 m²
Ligging tuin
Gelegen op het noordoost bereikbaar via achterom

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken