079-3160061
Verkocht

Binnenwater 70 Zoetermeer

Omschrijving

Er worden GEEN aanmeldingen meer in behandeling genomen! De aanmeldtermijn is verstreken.

Het betreft een driekamerappartement en de voorkeur gaat dan ook uit naar een 2 persoonshuishouden (2 volwassenen) of 3 persoonshuishouden (2 volwassenen en 1 kind) met 2 kopers.

De deadline om in te schrijven met het inschrijfformulier is dinsdag 6 oktober 2020. Uit de ontvangen inschrijfformulieren wordt dan de koper gekozen.

Er worden GEEN bezichtigingen gedaan en er is geen KIJKUUR, degene die als koper wordt gekozen krijgt uiteraard wel de gelegenheid om het appartement te bezichtigen om de beslissing tot het wel of niet kopen van het appartement te nemen.

Benieuwd naar de indeling? Kijk dan naar de plattegrond aan het eind van de fotoserie.

Dit betreft een koopgarantwoning, in onderstaande tekst kunt u hier meer over lezen.

U kunt dit appartement aankopen met maar liefst 15% korting* op de marktwaardeprijs, hetgeen de betaalbaarheid groter en uw hypotheek lager maakt.

KOPEN WAS NOG NOOIT ZO BETAALBAAR!

Profiteer van de unieke Koopgarant formule! Kopen met 15% korting* op de marktwaardeprijs en gegarandeerde terugkoop indien u wilt verhuizen!

Woningcorporatie Vidomes is in Zoetermeer gestart met de Koopgarant formule en verkoopt ook met korting in de groene woonwijk Meerzicht. U kunt dit appartement aankopen met maar liefst 15% korting* op de marktwaardeprijs, hetgeen de betaalbaarheid van het appartement groter maakt, maar uw maandelijkse hypotheeklast lager. De woning moet wel dienen voor eigen bewoning en mag niet worden verhuurd.

Nabij wijkwinkelcentrum, Randstad Railstation en het Stadhart, op de zevende verdieping gelegen, 3 kamer appartement met lichte woonkamer van ca. 23m², een woningbreed balkon van ca. 9m², moderne badkamer met douchehoek, half-open keuken met nieuwe keukenopstelling, moderne toiletruimte en twee slaapkamers.

Woningomschrijving

Indeling appartement: ontvangsthal met videofoon en grote bergkast van ca. 200×165 met groepenkast. Half-open keuken van ca. 270×260 voorzien van een eenvoudige opstelling en huurboiler. Er is geen kookgas. De lichte woonkamer ca. 570×380 heeft een woningbrede glaspui en een deur naar het zonnige balkon. Het balkon van ca. 685×136 is woningbreed. Het appartement heeft twee slaapkamers van ca. 440×285 en 363×259. De moderne badkamer van ca. 200×190 is ingericht met een douche, een wastafel, hoge wandbetegeling en opstelplaats wasmachine. Separate, moderne toiletruimte met fonteintje.

Complexomschrijving

Er zijn twee afgesloten centrale entreehallen met bellentableau, brievenbussen, trappenhuis en twee liften per entree. De 2 toegangen en de liften zijn voorzien van camerabewaking. Op de verdieping is er een grote binnenhal met toegang tot de diverse appartementen en het trappenhuis. Het complex heeft geen galerij.

Bijzonderheden

Het appartementencomplex heeft een eigen complexbeheerder, die op gezette tijden aanwezig is. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig voor het complex. Verwarming via blokverwarming. Warm water middels huurboiler. Grotendeels dubbel glas. De V.v.E. bijdrage is ca. € 145,– per maand (o.a. reservering groot onderhoud, schoonmaakkosten, brandverzekering etc.) met daarnaast een voorschot voor de stookkosten en water van ca. € 80,– per maand. Bouwjaar: 1973. Woonoppervlakte: ca. 69m². Inhoud: ca. 200m³. Projectnotaris en aangepaste NVM koopakte van toepassing. Koopgarant Voorwaarden Vidomes van toepassing.

Koopgarant

Dit betreft een Koopgarant woning. U krijgt van Vidomes een korting van maximaal 15% op de taxatiewaarde. Dat scheelt u aanzienlijk in uw woonlasten. Met Koopgarant bent u bovendien verzekerd van een snelle verkoop als u weer gaat verhuizen. Vidomes koopt de woning gegarandeerd binnen drie maanden van u terug.

Voorwaarden

Aan het kopen van een Koopgarant-woning zijn een aantal voorwaarden verbonden. Zo heeft u een zelfbewoningplicht, wat onder andere betekent dat u de woning niet mag onderverhuren. Daarnaast moet u uw hypotheek afsluiten met Nationale Hypotheekgarantie (NHG). Bovendien wordt, als u de woning terug verkoopt aan Vidomes, de winst of het verlies gedeeld in een verhouding van 22,5% voor Vidomes en 77,5% voor u (bij een gekozen korting van 15% !) Een onafhankelijk taxateur bepaalt de marktwaarde van uw woning bij aan- en verkoop. De aan- en verkoopprijs is een vastgestelde prijs, u kunt hier dus niet over onderhandelen. Ook mag het bruto (verzamel)inkomen van u en uw eventuele partner niet meer bedragen dan € 39.055,– (2 personen) of € 43.574,– (3 personen). U dient het inkomen bij toewijzing aan te tonen met recente salarisstroken en een inkomensverklaring van de belastingdienst (voorheen IB60).

Vaste koopprijs

Vaste koopprijs € 148.750,– kosten koper*. De thans gestelde vaste koopprijs van € 148.750,– kosten koper is berekend op basis van 15% korting op de getaxeerde marktwaardeprijs van € 175.000,– kosten koper.

Omgevingskenmerken

Het appartementencomplex ligt in de directe nabijheid van wijkwinkelcentrum Meerzicht (met o.a. Albert Heijn, Jumbo, drogist, boekhandel, bakker en diverse horeca- en kledingwinkels), het uitgebreide en moderne Stadshart van Zoetermeer (met royaal en gevarieerd horeca- en winkelaanbod), meerdere sportmogelijkheden (o.a. paardrijden, voetbal, tennis, fitness etc.), hoofdbusstation, de rijksweg A12, Randstad Railstations en het Westerpark met speelweiden, schapenweide, natuurtuin, kinderspeeltuin, vogeleiland en waterpartijen.

Bereikbaarheid

Het complex is zowel met de auto, als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Twee RandstadRail stations, NS treinstation en het hoofdbusstation zijn op loopafstand gelegen. Met de auto is er snel toegang tot de Zoetermeerse rondweg en de rijkswegen A4 en A12.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Appartement, portiekflat
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1973
Soort dak
Bitumineuze dakbedekking
Ligging
In woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
69 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
9 m²
Inhoud
200 m³

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, wasmachineaansluiting, wastafel
Aantal woonlagen
1

Energie

Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Warm water
Elektrische boiler huur

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Zoetermeer E 6850
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
ZTM00-E-6850

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken